Din Beliggenhed: > Udveksle links med os > Landbrug > Blomster og stiklinger > Sangtekster & Festsange

Sangtekster & Festsange

URL : www.sangteksterogfestsange.dk Er det din hjemmeside?
Update :2011/4/29 18:57:57
Beskrivelse : Mangler du idéer til sangtekster og inspiration til festsange? Her på siden kan du gratis hente sangtekster til festsange! Der er tekster og forslag til alle typer af fester og arrangementer.
Site søgeord : Sangtekster, festsange
Site snapshot
Site resumé

Her finder du de gode sangtekster og festsangeSkal du til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller noget andet festligt? Mangler du sangtekster til den helt perfekte hyldestsang, takkesang, velkomstsang eller drillesang? Så er du kommet til den rette side - for her er nemlig masser af idéer til festsange!Sange til fester kan være sjove og alvorlige - hurtige og langsomme - pinlige eller rørende. Kun fantasien (og plien) sætter grænser for, hvad der kan stå i sangteksterne. Find netop det eller de temaer, du har lyst til at tage op, og led så efter festsange, der siger det, du har på hjerte.

Det kan være svært at finde lige præcis den tekst og den melodi, der er helt perfekt, men på denne side finder du mange populære sange inden for forskellige kategorier. Sangene er indsamlet og redigeret af undertegnede Henrik Bruhn der lever af at levere underholdning til fest, så giv mig en tanke hvis du mangler morskab til festen.Hvilke temaer kan sangen så indeholde? Spørg dig selv, hvad du gerne vil lægge vægt på. Har fødselaren et voldsomt temperament? Er konfirmanden meget glad for heste? Har brudeparret nogen sjove oplevelser i bagagen? Eller måske er det dig, der er festens midtpunkt - og du vil gerne sige tak, velkommen eller velbekomme?Det er helt op til dig, hvad sangen skal handle om. Du kan skrive den selv eller finde en sang her, som passer til lige netop din anledning.

Du finder de forskellige sangtekster og festsange på disse undersider:Kirkelige fester som konfirmationer er oplagte lejligheder til at bryde ud i skønsang. Eller i hvert fald bare sang. Find idéer til de strålende festdage her: Gode konfirmationssange - find din personlige sang til konfirmation her!

Skal du giftes - eller kender du nogen, som skal? Få inspiration til smukke sange til den store dag lige her: Bryllupssange - find en sang til bryllupDu kan være heldig at finde en sang til næsten enhver lejlighed. Fest og sang hører sammen, og der er (næsten) altid en undskyldning for at hæve stemmerne i fællessang. Lejlighedssange - Find en gratis festsang lige her!

Mangler du en festlig fødselsdagssang? Sange om at fylde år behøver ikke at være kedelige. Se selv her på disse sangtekster: Fødselsdagssange - Find en sjov sang til fødselsdag!Har du svært ved at finde den helt perfekte sang? Og har du ikke råd eller lyst til at få andre til at skrive én? Så fat pen og papir og slå dig løs med rim, rytme og versefødder! Se her, hvordan du kommer i gang med at skrive dine egne festsange: Skriv din lejlighedssang selv og få færdige festsange!

Skal du til fødselsdag, og vil du gerne bidrage med en sjov sang til den glade fødselar? Så se mere her: Sjove festsange - Find gode sange til fest lige her!Ofte kan man bruge de samme sange til konfirmationer bryllupper og fødselsdage. Det er disse sange gode eksempler på: Gratis festsange - Her er festlige sange til alle lejligheder!Denne side er fuldstændig gratis fordi den bliver sponsoreret af Underholdning til fest der er en sammenslutning af entertainere. Kig dig omkring på Sangtekster & Festsange og blive inspireret til et musikalsk brag af en fest. God fornøjelse!Site Map Personoplysninger

Sangtekster & FestsangeBryllupssangeDen kendte bryllupssangFødselsdagssangeDen traditionelle fødselsdagssangKonfirmationssangeKim Larsens konfirmationssangSjove festsangeLejlighedssangeGratis festsangeFærdige festsange

Festressourcer:Bordkort & InvitationerBordpynt & BlomsterdekorationerVelkomstdrinks & DrinksopskrifterLær at skrive taler

Melodier til sangeLær at skrive festsangeVelkomstsange & DrikkeviserSelskabslege & IndslagUnderholdning til fest